Zöld a Bíbor Band

Jelenlegi hely

Őrület a koncertfelvételen

Őrület a koncertfelvételen (2011. szeptember 10.; Crazy Mama)

Sokan voltunk a ZBB koncertfelvételén az "Őrült Mamában"!

Szombaton este fergeteges volt a hangulat az első, őszi ZBB bulin. A koncert, amit a közönség végig tombolt, 11 óra után kezdődött a megszokott dallal Öregesen /ahogy jól esik/. A rajongók az első számtól kezdve Zolival együtt énekelték a saját és a régi dalokat. Olyan, már rég nem hallott nótákat fújtunk együtt, mint a Tegnap itthagyott, reptettük a Boszorkányokat és természetesen volt Bor, zene és nő is, no meg Fekete bárány a Koráltól.

A saját szerzemények közül nem maradt ki pl. az Utolsó esély, a Mondd, hogy újra szép lesz, Utazó, Holnaptól, Tudom jól, Nézz rám és végre ismét megszólalt sokak kedvence az Álmomban még. Kivételesen megszakítás nélkül élvezhettük a több mint két órás koncertet.  A Szabad vér  után - amit Zoli most is, mint mindig zseniálisan adott elő - a rajongók nem akarták a zenekart leengedni a színpadról. Ráadásként egy saját nóta, a Vihar előtt, majd a Miskolc jött.  De a közönségnek még ez sem volt elég és másodszor is visszakövetelték a fiúkat a színpadra.

A koncert végül az emlékezés jegyében zárult. Az Újra kezdeném után az utolsó szám nem lehetett más, mint a Zöld a Bíbor és a Fekete. A hangulatról tanuskodjanak a videók. Köszönjük mindenkinek aki ott volt.

Cili