Zöld a Bíbor Band

Jelenlegi hely

Farsangi buli 2012

Farsangikus ZBB koncert a Crazy Mamában - 2012.02.11.

Felejthetetlen élményben volt részük azoknak, akik eljöttek a ZBB farsangi koncertjére a Crazy Mamába. Még most is, amikor soraimat rovom, a tegnap éjszakai hangulat hatása alatt és valahol félúton női és férfi identitásom között vagyok. Ezért nézzétek el nekem, ha mindez visszaköszön a mai sajátos beszámolómban.

Én igazán régóta járok ZBB-re, de most olyan új arcokkal találkoztam, akikkel eddig még sosem. Eljött az indián lány, a gorilla, a varázsló hölgy és a bohóc. De ott volt az EGO-PROJECT zenekar új énekes jelöltje Kiss Krisztián is. Leszállt közénk egy angyal és a közeli zárdából kiszöktek az apácák is.Ügyeletben volt az ápolónő is, így az se lett volna probléma, ha a kalózok támadása után valakinek elsősegélyre lett volna szüksége. De a két kalóz csak a tombolán rabolt, CD-t, DVD-t és egy-egy fekete baseballsapkát. Láttál már baseballsapkás kalózt?

Az egyik kalóz oly félelmetesnek tünde, hogy az általunk megnyert Kopasz kutya DVD-t gondolkodás nélkül adtuk át emberének. Erik a kalóz, nemcsak karabélyán, de fotógépén is folyamatosan húzta a ravaszt. A koncert késői kezdése ellenére Kiss Zoli nem ért oda időben, de a zenekar tagjai hosszas tanakodás után úgy döntöttek, hogy a koncert nem maradhat el és beugró énekes után néztek. Nem kellett sokáig keresni, mert szerencsére a nézőtéren ott volt az egyik legnagyobb énekes, és így a koncert első felében Bruce "Kiss" Dickinson énekét élvezhettük.

Úgy látszik Berényi Laci sem tudott eljönni és egy vasutas haverját küldte el maga helyett, hogy vegye videóra a koncertet.

De ott volt Fischer Laci, aki zseniális gitár szólóit most nem a baseballsapka árnyékában, hanem egyedi szemüvege mögül pengette.

A nagy dobok mögött egy kisdobos csillogtatta meg - nem kisiskolás fokon - tehetségét. A zenekar másik két tagjának Liszinek és Gyurinak egy dögös kis szőke keltette fel az érdeklődését az első sorban.

Ezt a kiscsajt se láttam még eddig egy koncerten sem, de mintha egy kicsit hasonlított volna Dénesre, a zenekar legifjabb rajongójára. És micsoda szerencséje volt! Nem elég, hogy a tombolán szinte minden második nyereményt ő vitte el, de még a ZBB-s fiúk által dedikált fődíj is az övé lett. Farsangi buli révén, természetesen a farsangi fánk sem maradhatott el.

Köszönjük Crazy Mama, hogy megédesítette az esténket!

Ja, és hogy milyen volt a koncert? Természetesen most is, mint mindig fantasztikus. Nézd meg a videókon. Vagy hallgasd meg a zenét a nemsokára megjelenő CD-n.