Zöld a Bíbor Band

Jelenlegi hely

Devecseri morzsák

Devecseri morzsák (2011. május 1.)

Egy személyes élményt szeretnék átadni az emlékezetnek - egy kicsi, de mindenképp említésre méltó morzsát a színfalak mögül. 2011. május 1-jén Devecseren jártunk, egy több zenekaros rendezvény keretein belül léptünk fel.

Egy ilyen rendezvény mind a zenekaroktól, mind a helyi technikusoktól az átlagosnál nagyobb felkészültséget igényel, mivel a két zenekar közti átszerelési időt  a lehető legrövidebbre kell leszorítani annak érdekében, hogy a közönség a lehető legkevesebbet "unatkozzon". Örömmel írhatom, hogy a ZBB felszerelése 9 (!) perc alatt készen állt a bulira, az pedig az Erik vezette helyi technikusok dicséretére legyen mondva, hogy a zenekar hangosításához további 6 (!) percre volt szükség.

Ajánlom mindenki figyelmébe a devecseri képeket, azokon láthatjátok, mennyi mindenről van szó - erősítők, állványok az egész dobszerkó, hangszerek, effektek, stb. Részemről annyit tudok mondani, hogy a dobok mögött tökéletes volt a hangzás, de a közönség is láthatóan nagyon elégedett volt, tehát nem kapkodásról, hanem profi munkáról van szó. Nagy - nagy köszönet tehát Jókay Árpinak, és Képes Ricsinek, a ZBB technikusainak a hozzáértő, profi munkáért.

Krecsmarik Gabi